Logius - Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 09:41

LH-aansluitinformatie opgenomen op de Aansluit Suite Digipoort

10-10-2014

De mogelijkheid tot het aanleveren van aangiften Loonheffingen, Eerstedagsmelding en Jaarloonopgaaf via SBR/Digipoort is vanaf januari 2015 beschikbaar. Ter voorbereiding is voor de softwareontwikkelaars de aansluitinformatie voor deze berichtstromen vanaf vandaag beschikbaar op de Aansluit Suite Digipoort.

Aansluitpakket Loonheffingen Digipoort-WUS (Standaardberichtenkanaal)
Op de Aansluit Suite Digipoort vindt u de koppelvlakspecificatie, berichtstroomspecificatie en andere zaken die u nodig heeft voor het ontwikkelen van uw software voor het aansluiten op Digipoort. Onder de tab Documenten staat het aansluitpakket Loonheffingen standaardberichtenkanaal (Digipoort-WUS).

Let op:
Het aansluitpakket voor het verzenden van grote berichten voor de Loonheffingen via het groteberichtenkanaal (Digipoort-FTP) wordt later dit najaar aan de Aansluit Suite toegevoegd.

Dialoogtest
Op dit moment is het nog niet mogelijk voor de Loonheffingen de dialoog te testen. Het testen van de dialoog voor de Loonheffingen via het standaardkoppelvlak Digipoort-WUS zal in de volgende release van de Aansluit Suite worden meegenomen.

Heeft u vragen of problemen bij het aansluiten op Digipoort, neem dan contact op met ons Servicecentrum. Zij kunnen u helpen of doorverwijzen naar ons Aansluitteam of andere specialisten.

Servicecentrum
0900 555 4555 (10 ct p/m)
servicecentrum@logius.nl
Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur